İpler bu yemekte kopmuş

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamalarını, maç sonu yemekte bir araya gelen brilikte dinledi ve yorumladı. 

Karaman’ın ipini çektiler...

İddia, Kuzey Ekspres gazetesi Yerin Kulağı Var köşesinde dile getirildi. İşte o iddia... Fotoğraftaki yemekte buluşanlar, Ünal Karaman’ı dinlediler. Başkana yaptığı suçlamalar yemekte bir anda soğuk rüzgarlar estirdi.. Başkan Ağoğlu, üzüldü morali bozuldu. Yemektekilerin çoğu da Karaman hatalı fikrinde buluştu… Artık istifa etmesi gerektiğine kanaat getirildi. Bu yemek şöyle bir yemekti.. Kurullar ayda bir kere yönetim ile bir araya geliyor.. Değirmende’de ki bir restoranda buluşuldu.. Başkan uçakla istanbul’ a döndü. Ali Sürmen’i aradı, ünal Karaman’lı konuşmasını istedi.. İstifasını versin tebligatının yapılması da belirtti.. Bu arada yemekte, Özkan Sümer ile Hayrettin Hacısalihoğlu’nun bulunmasını Ali Sürmen istemiş.. Bu da tam tesadüf oldu.. 

 

Anahtar Kelimeler:
BaşkanMORALYemekİPKaraman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105