İşte Edin Visca'nın yeni takımı...

Süper Lig'de yarın final haftasına girilecek ve şampiyon belli olacak. Devler yeni sezon transfer çalışmaları için şimdiden kolları sıvadı. Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Edin Visca'nın transferinde flaş gelişme yaşandı. İstikrarıyla Süper Lig'e damga vuran Boşnak yıldız, önümüzdeki sezon gollerini Süper Lig devi için atacak. 

SÜPER LİG NEFES NEFESE 

Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde son yılların en büyük çekişmesi yaşanıyor. Yarın saat 20.30'da başlayacak maçlar sonunda Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'den biri şampiyonluğunu ilan edecek.

VISCA SAVAŞI BAŞLADI 

Bir yandan şampiyonluk mücadelesi veren dev kulüpler diğer yandan gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Transferin gözde isimlerinden Edin Visca'nın da geleceği şekillenmeye başladı.

YOL AYRIMINA GELDİ 

Tam 10 yıldır Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca artık yol ayrımında. Turuncu Lacivertli kulübe 2011-2012 sezonunda transfer olan Boşnak yıldız geçtiğimiz sezon yaşanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

KARİYERİNDE FARKLI ADIM ATMAK İSTİYOR 

2025 yılına kadar İstanbul ekibiyle sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki oyuncunun kulüp yönetimiyle görüşerek kariyerinde farklı bir adım atmak istediği öğrenildi.

377 MAÇTA 106 KEZ AĞLARI SALLADI 

Son 10 sezonda Başakşehir formasıyla 377 maça çıkan Edin Visca bu karşılaşmalarda 106 gol kaydetti. Medipol Başakşehir ile yol ayrımında olan Boşnak yıldızın yeni takımı netleşti.

İKİ BOMBA BİRDEN 

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi çoğunluk aranmaksızın 5-6 Haziran tarihlerinde yapılacak. Seçimlerde tek başına aday olması beklenen Başkan Ali Koç'un iki bomba birden patlatacağı ileri sürüldü.

BAŞAKŞEHİR'LE PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI 

Sarı-lacivertliler’in ilk hedefi yıllardır adı gündemden düşmeyen Edin Visca. İstikrarıyla Süper Lig'e damgasına vuran deneyimli oyuncu için Başakşehir ile prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.

EMRE BELÖZOĞLU DEVREYE GİRDİ 

Ayrıca Edin Visca ile de el sıkışıldığı belirtildi. İrfan Can Kahveci’de olduğu gibi Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu’nun bu transferde de devreye girmesinin anlaşma sağlanmasında rolü büyük.Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105