İşte Fenerbahçe-Trabzonspor maçının tarihi

Ziraat Türkiye Kupası'nda program açıklandı! 

Süper Lig'in 12 Haziran'da başlamasına karar veren TFF, Ziraat Türkiye Kupası'nın yarı final programını da açıkladı. Buna göre; 16 Haziran Salı günü Fenerbahçe-Trabzonspor, 18 Haziran Perşembe günü Aytemiz Alanyaspor - Fraport-TAV Antalyaspor maçları oynanacak.

Corona virüsü nedeniyle askıya alınan Süper Lig'in ardından Ziraat Türkiye Kupası da başlıyor.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, 12 Haziran'da Süper Lig'in başlamasının ardından 16 Haziran'da da Ziraat Türkiye Kupası heyecanı yaşanacak.

Buna göre, 16 Haziran Salı günü Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki dev derbinin rövanşı oynanacak. 18 Haziran Perşembe günü ise Akdeniz derbisinde Alanyaspor, Antalyaspor'u konuk edecek.

Kupada 3 Mart'ta Trabzon'da oynanan mücadeleden ev sahibi ekip Fenerbahçe karşısında 2-1 galip ayrılmıştı. Diğer mücadelede ise Alanyaspor, Antalyaspor deplasmanında 1-0 kazanarak avantaj elde etmişti.

Yarı final eşleşmelerinden galip çıkacak takımlar finalde kupa için mücadele verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.