İşte muhtemel 11'ler

Trabzonspor Sivas Belediyespor karşısında Türkiye Kupası'nda tur atlamak için mücadele edecek...

Türkiye Kupası 5. Tur rövanş karşılaşmasında Trabzonspor Sivas Belediyespor ile mücadele edecek. İlk maçta deplasmandan 2-2 beraberlikle dönen bordo mavililer Akyazı'da rakibini mağlup ederek kupada yoluna devam etmek istiyor.

Trabzonspor Sivas Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Akyazı Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek ve onun yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Deniz Caner Özaral yapacak. Maçı A2 canlı yayınlayacak ve tüm detaylar dakika dakika Haber61 Canlı Anlatım servisinde olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Hosseini, Hüseyin,İbanez , Murat Cem, Onazi, Yusuf Yazıcı, Amiri, Abdülkadir Parmak, Ekuban

Sivas Belediyespor: Osman,  Murat Cömert,  Fatih, Ali, Mehmet, Halil, Ercüment, Aykut,  Alpay, Mustafa, Murat Akgül

Nasıl tur atlar?

Bordo-Mavililer skor fark etmeksizin kazandığı takdirde tur atlayacak. Golsüz ya da 1-1’lik beraberlikler de Fırtına’yı bir üst tura çıkaracak. Mücadelenin normal süresi 2-2 tamamlanırsa maç uzayacak. 3-3 ve daha fazla gollü beraberlikler ve herhangi bir galibiyette ise turu atlayan taraf Sivas ekibi olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.