İşte Trabzon’un Avrupa planı!

S.Prag ve AEK’yı eleyerek Avrupa Ligi’nde gruplara kalan Trabzonspor, grup maçlarına 19 Eylül’de saat 19:55’de İspanya’da Getafe maçıyla başlayacak. Grupta ilk 2 sırayı alan takımların son 32 takım arasına kalacağı grup maçlarına İspanya’da galip gelerek iyi bir başlangıç yapmak isteyen Trabzonspor, ardından art arda evinde oynayacağı Krasnodar ve Basel maçlarından da zaferle çıkıp gruptan çıkma yolunda dev bir adım atmak istiyor.

Rakipler ne yaptı?

Trabzonspor’un Avrupa Ligi’ndeki rakipleri dün lig maçlarını oynadı. Rusya temsilcisi Krasnodar, Rusya Premier Ligi 8. haftasında oynadığı Ural’ı Skopinsev, Ari, Daniil ve Wanderson’un golleriyle 4-2 mağlup etti. Krasnodar bu sonuçla 17 puanla ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Trabzonspor’un gruptaki diğer rakiplerinden Getafe ise sahasında Alaves ile 1-1 berabere kaldı. Getafe bu sonuçla, 3.haftada 2 puanla 13.sırada yer aldı. Bordo-mavililerin diğer rakibi Basel ise İsviçre Ligi’nde 7.haftada evinde Lugano’yu 1-0 mağlup ederek, puanını 18’e çıkartıp, lig liderliğini sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.