Joao Pereira Trabzonspor'da kaldı

Trabzonspor, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan 36 yaşındaki sağ bek Joao Pereira'ı takımda tuttu. Bordo Mavili ekip, ismi La Liga ekipleri ile anılan tecrübeli futbolcu ile 1 yeni sözleşme imzaladı. Portekizli oyuncunun 500 bin Euro garanti ücret alacağı açıklandı.

Trabzonspor'un 2016-2017 sezonunun devre arasında Sporting Lizbon'dan transfer ettiği Joao Pereira, ilerleyen yaşına rağmen istikrarı ile ön plana çıkmış ve takımın değişilmez isimleri arasına girmişti. Sezon sonunda kontratı bitecek olan 36 yaşındaki futbolcu Bordo-Mavili takımda kaldı.

İsmi La Liga ekipleri ile anılan tecrübeli oyuncu, Karadeniz ekibi ile 1 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Trabzonspor, Pereira'nın 2020/21 sezonunda 500 bin Euro garanti ücret alacağını açıkladı. Menajerlik hizmeti olarak da 25 bin Euro ödeme yapılacağı ifade edildi. Başkan Ağaoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, Joao Pereira’nın yürürlükte olan sözleşmesinin bu sezon sona erdiğini belirterek, "Kendisiyle bir yıllık daha sözleşme imzalamış bulunmaktayız." dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Geçtiğimiz hafta içerisinde Bilal Başacıkıoğlu ve Majed Hosseini’nin sözleşmelerinden doğan opsiyon hakkını kullandık. Kesinlikle ve kesinlikle Jose Sosa ile aramızda finansal hiçbir sorun mevcut değil. Kendisinin karar vermek zorunda olduğu birkaç tane konu var. Sadece onunla ilgili olarak, ileriye dönük kariyerini nasıl şekillendireceği konusunda. Bu da çok kısa süre içerisinde netleşecek" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105