Jose Mourinho Uğurcan Çakır'ı istiyor...

Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'a 25 milyon Euro! Jose Mourinho istiyor

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır'a Avrupa'nın radarında. Liverpool, Sevilla ve Everton'un ilgilendiği Uğurcan'a son olarak Tottenham talip oldu. İngiliz basını, Jose Mourinho yönetimindeki Tottenham'ın Uğurcan için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardığını iddia etti.Trabzonspor altyapısından yetişen ve iki sezondur ortaya koyduğu performansla herkesi kendine hayran bırakan Uğurcan Çakır, Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından takip ediliyor. Liverpool’un devre arasında çok istediği 23 yaşındaki file bekçisi için Tottenham'ın Trabzonspor'a dev bir teklifle geleceği iddia edildi.Express.co.uk sitesinde yer alan habere göre Hugo Lloris'le rekabete girecek bir kaleci arayışında olan Tottenham, Uğurcan için Trabzonspor'a 25 milyon Euro teklif edecek. Arjantinli kaleci Paulo Gazzaniga'nın performansından memnun olmayan Jose Mourinho'nun bu transferde ısrarcı olduğu ifade edildi. Liverpool ve Everton'ın da bu transferi istedikleri kaydedilirken, Tottenham'ın kısa süre içerisinde Karadeniz ekibine resmi teklif yapacağı iddia edildi.Uğurcan Çakır, Beşiktaş maçında yediği iki gole rağmen mücadeleyi 7 kurtarışla tamamlamış ve beraberlikte büyük rol oynamıştı.

Beşiktaş maçında izlediler

Uğurcan Çakır için Beşiktaş mücadelesi ayrı bir önem taşıyordu. Liverpool, Tottenham ve Everton’un yanı sıra İspanyol temsilcisi Sevilla’nın scout ekiplerinin çıplak gözle Uğurcan'ı izledikleri öğrenildi. Genç eldiven yediği iki gole rağmen çok kritik kurtarışlara imza attı ve olası bir mağlubiyeti engelledi. Kritik mücadeleyi tam 7 kurtarışla tamamlayan Uğurcan beraberlikte büyük rol oynadı. 

'Uğurcan’ın bonservisi 20-25-30 oldu galiba'

Uğurcan'a övgüler yağdıran Başkan Ahmet Ağaoğlu, Avrupa’nın en iyi 3 kalecisinden biri bizde. Uğurcan ülke futbolu adına da çok büyük bir şans. Uğurcan’ın bonservisi 20-25-30 oldu galiba. İnşallah sezon sonuna kadar artmaya devam eder." ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105