Jose Sosa'dan transfer açıklaması!

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, transferiyle ve sözleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sosa, "Sözleşme konusunu ben konuşmam, görüşmem; bu konu menajerimin konusu" dedi.

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Jose Sosa açıklamalarda bulundu.

Jose Sosa şunları söyledi:

Sezon başında başkanla yaptığımız görüşmede de söyledim; ben, saha içerisine odaklanırım. Sözleşme konusunu ben konuşmam, görüşmem; bu konu menajerimin konusu. Ben, saha içerisine odaklanabilmem için en doğrusu bu. Bir hayalimiz var ve bu hayalimizi Trabzonspor'da takım arkadaşlarımla beraber gerçekleştirmeye çalışıyoruz

Genç oyuncular kulübümüzün hazineleri. Onların varlığını çok önemsiyoruz.İlk yarıda ufak detaylardan istemediğimiz puanlar kaybettik.Ünal Karaman'a teşekkür etmemiz gerekiyor. Hüseyin hocamıza da yardım etmemiz gerekiyor. Birlikte işimizin kolay olacağını düşünüyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.