Jose Sosa ve Filip Novak aynı anda

Jose Sosa için “Yüzde 99 kalacak. Hatta kaldı da. Detayları görüşüyoruz” ifadelerini kullanan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Filip Novak’lada anlaşma aşamasında. Yönetim, hem Sosa hem de Novak’la aynı anda nikah tazeleyerek gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu önceki gün yayıncı kuruluş Bein Sports’un konuğu oldu. Çok önemli açıklamalarda bulunan Bordo-Mavililer’in patronu, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaptan Jose Sosa’nın geleceği ile alakalı müjdeyi verdi. İlk kez bu kadar net konuşan Ağaoğlu, “Sosa yüzde 99 kalacak. Ben hatta şöyle söyleyeyim; kaldı da. Asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp detayları görüşüyor. Sosa futbolu bıraktıktan sonra da Trabzonspor’da görmeyi arzuladığım bir oyuncu” dedi. Sosa’ya artık ‘tamam’ gözüyle bakan Karadeniz devi, sözleşmesi bitecek bir diğer oyuncu Filip Novak’la da artık imza aşamasına geldi.

Novak’ı ikna eden detay...

Fırtına, Çekya Milli Takımı’nda sakatlanan ve 6 hafta forma giyemeyeceği açıklanan tecrübeli oyuncuya bu dönemde de ısrarla sözleşme yenileme teklifi iletti. 29 yaşındaki oyuncunun bu durumdan çok memnun kaldığı öğrenildi. Ahmet Ağaoğlu ve ekibi, Sosa ile Novak’ın sözleşmesini aynı anda uzatmayı ve gövde gösterisi yapmayı planladığı da gelen haberler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.