Kalan sağlar bizimdir!

Trabzonspor’da şok sakatlıklar keyifleri kaçırsa da Karaman yeni bir 11 ile Gençlerbirliği’ni devirmeyi planlıyor.

Yoğun maç temposunda Milli arayı yenilenme fırsatı olarak gören Trabzonspor’da yaşanan şok sakatlıklar keyifleri kaçırırken, Teknik Direktör Ünal Karaman, yeni bir 11 ile Gençlerbirliği devirmeyi planlıyor. Özellikle hücum hattında yaşanan sakatlıkların ardından arayışa giren Karaman, Gençlerbirliği karşısına farklı bir kadro ile çıkacak.

Savunmada ki düzeni bozmak istemeyen Karaman, kalede Uğurcan, sağ bekte Pereira, stoperde Hüseyin ve Hosseini, sol bekte ise Novak’a görev verecek. Karaman’ın savunmanın önünde ise Sosa, Abdülkadir Parmak ve Obi Mikel’i birlikte oynatması bekleniyor. Bu üçlüyü orta sahaya yakın oynatması beklenen Karaman’ın hücumda ise fazla alternatifi bulunmuyor.

Abdülkadir Ömür, Ekuban ve hamle oyuncusu Yusuf Sarı’nın yokluğunda teknik direktör Ünal Karaman’ın İngiliz golcü Daniel Sturridge’i de kadroya alması ve maçın gidişatına göre görev vermesi bekleniyor. Karaman, kanatlarda Donis Avdijaj ile Nwakaeme’ye görev verip, gol umudu olarak da Sörloth’u sahaya sürecek.

AMAN DİKKAT!

Trabzonspor’da Gençlerbirliği maçı ile yatıp kalkan Teknik Direktör Ünal Karaman, zorlu mücadele öncesinde oyuncularını uyardı. Tecrübeli teknik adam Karaman, Milli takımlardan dönen oyuncuların da katılımıyla devam eden çalışmalarda özellikle geçiş oyununda oyuncularını dikkatli olmaları için uyardı.

Yapılan antrenmanlarda tüm oyunculardan kaybedilen topu takip etmelerini isteyen Karaman, “Saha içinde yerinizi kaybetmeyin. Rakibin geçişine müsaade etmeyin. Kaybettiğiniz topu takip etmezseniz kontradan golü yeriz. Herkes dikkatli olsun ve top rakipteyken çabuk şekilde herkes saha içerisindeki yerini alsın” uyarılarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.