Karakullukçu hangi futbolcuyu hedef aldı

Vole platformunda açıklamalar yapan Uğur Karakullukçu yaptığı açıklamada '' Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen dışında bir problem olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray maçında Emre Akbaba'nın pozisyonunda sanki kalede Uğurcan Çakır yokmuş gibi pozisyon aldı. Bu sayede Emre Akbaba pozisyon almıştı. Bunun aynısını Ankaragücü maçında yaptı. Uğurcan Çakır'ın rahat alacağı topa müdahale etti sonra Uğurcan mecburen topu dışarı attı. Top kontrolü sıkıntılı, topları rakiplere indiriyor. Trabzonspor'un seviyesi bu değildir. Şampiyonluğa oynayan takımlarda en büyük zaafın bu olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor'un bekleri iyi, kalecisi çok çok iyi, santrafor çok çok iyi, arka tarafı ve orta saha iyi ama stoper sıkıntılı ama Hüseyin Türkmen takımın tamamından geri bir durumda gözüküyor. Açık söyleyeyim Hüseyin Türkmen'in Süper lig oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Kimliğinde Trabzon yazmasa kesinlikle Trabzonspor forması giyemez. İşin altyapı boyutu diyoruz ama Abdülkadir Parmak bu takımda rahat bir rotasyon oyuncusu olur, Abdülkadir Ömür iyi bir yıldız adayı, Uğurcan Çakır artık bu takımın yıldızı ama her altyapıdan çıkan bir olmaz. Hüseyin Türkmen'de bir gelişme göremiyorum, o yeni bir oyuncu değil geçen yıl oynadı ama gelişemiyor.. '' dedi.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ!

Uğur Karakullukçu'nun Hüseyin Türkmen'e yüklenmesi sonrası bordo mavili taraftarlar futbolcularına sahip çıktı. Hüseyin Türkmen'in tepkilerin odağında olmasını kabullenmeyen taraftarlar Uğur Karakullukçu'ya sert tepki gösterdi. Trabzonspor taraftarları futbolcuları Hüseyin Türkmen'in bu şekilde taraftarların önüne atılması ve mağlubiyetin sorumlusu olarak gösterilmesine tepkisiz kalmadı. Bazı taraftarlar ise Uğur Karakullukçu'ya destek verdi.
 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonEmreömürVole
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.