Karaman Denizli planını belirledi!

Yıldız isim 11'de...

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, Denizlispor'u konuk ediyor. Şenol Güneş Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada bordo-mavili ekip, 3 puanla yoluna devam etmek istiyor. İşte Trabzonspor'un Ankaragücü maçı 11'i...

Avrupa serüveni sona eren bordo- mavililer, Süper Lig'e döndü. Trabzonspor bugün Şenol Güneş Stadı'nda Denizlispor'u ağırlayacak.Bordo- mavililerin tek hedefi 3 puanı alarak zirve yarışını güçlü şekilde sürdürmek. Son 4 maçın 3'ünü kazanan Trabzonspor devre sonuna kadar kayıp istemiyor.Teknik direktör Ünal Karaman da öğrencilerini bu konuda uyararak "Tam konsantre olun. Çok önemli bir maça çıkıyoruz. Bu ligde maç kazanmak çok zor. Birbirinize yardım edin" ifadelerini kullandı.

SONUNDA TAM KADRO

Bordo-mavililerin hocası Ünal Karaman haftalardır sakatlar ve cezalar sebebiyle kadro kurmakta zorlanıyordu.

Buna rağmen zorlu virajları bir bir dönen Trabzonspor'da sakatların önemli bölümü iyileşti, eksik de kalmadı.İki bek Joao Pereira ve Filip Novak, sakatlıklarını atlattı ve Denizlispor maçıyla birlikte 11'e dönüyorlar.Jose Sosa'nın cezasının bitmesiyle birlikte Ünal Karaman'ın orta sahada da eli güçlenecek. Bordo-mavili ekipte sadece Abdülkadir Ömür ve Ahmet Canbaz'ın sakatlıkları sürüyor.

4 OYUNCU SINIRDA

Trabzonspor'da Denizlispor maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor.Hosseini, Campi, Yusuf Sarı ve Nwakaeme bugün kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve Konyaspor mücadelesini kaçıracaklar.

EVİNDE ÜSTÜN

İki ekip Trabzon'da 19 kez karşı karşıya geldi. Karadeniz temsilcisi 15 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Sadece 1 kez mağlup oldu.

39. KEZ KARŞILAŞACAK

Trabzonspor ile Denizlispor bugüne kadar 38 kez karşı karşıya geldiler.Bordo-mavililer söz konusu maçlarda 25 galibiyet aldı. 6 defa kaybetti. 7 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Fırtına 57 gol attı. Kalesinde 27 gol gördü.

İŞTE TRABZONSPOR'UN DENİZLİSPOR MAÇI 11'İ

UĞURCAN,PEREIRA, HÜSEYİN,HOSSEINI,NOVAK, SOSA, OBİ MİKEL, YUSUF,STURRIDGE.NWAKAEME.SÖRLOTH.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.