Kasımpaşa maçında sahada kimler olacak

Trabzonspor Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta sezonu 18. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda? Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi Cihan Aydın olacak. Karşılaşmada VAR hakemi olarak Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR hakemi olarak ise Erkan Engin görev yapacak. Saat 16:00’da başlayacak karşılaşma Bein Sports 2’den canlı olarak ekranlara gelecek. 

MUHTEMEL 11’LER

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, (Kamil Ahmet Çörekçi), Obi Mikel, Sosa, Ndiaye, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Sörloth

KASIMPAŞA: Fatih Öztürk, Hafez, Jorge Fernandes, Brecka, Özgür Çek, İlhan Depe, Aytaç Kara, Hajradinovic, Quaresma, Ndongala, Thiam

MAÇ ÖNCESİ DETAYLAR

Trabzonspor ile Kasımpaşa bugüne kadar 27 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda 11 kez Trabzonspor, 6 kez Kasımpaşa kazandı. 10 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Trabzon’da oynanan 12 karşılaşmada ise 6 kez Trabzonspor, 2 kez Kasımpaşa sahadan galibiyetle ayrıldı. 4 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

İki takım en son 18.08.2019 tarihinde İstanbul’da karşılaşırken maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor son maçında Türkiye Kupası’nda evinde Denizlispor’u 2-0 mağlup ederken Kasımpaşa deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor’a 3-1 mağlup oldu.

Kasımpaşa ile oynadığı son yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (4G 2B), tek yenilgisini 5 Mayıs 2018'de evinde aldı (2-5).

Trabzonspor deplasmanında çıktığı son dört Süper Lig maçının ikisini toplam 11 gol atarak kazanan Kasımpaşa (2M), daha önceki altı karşılaşmada galip gelememiş (2B 4M) ve rakip filelere sadece iki gol gönderebilmişti.

Süper Lig'de oynadığı son üç iç saha maçının ikisinde puan kaybeden Trabzonspor (1G 1B 1M), aynı sayıda puan kaybını daha önceki 11 karşılaşmada yaşamıştı (9G 1B 1M).

Son yedi haftada sadece bir galibiyet alabilen Kasımpaşa (6M), son iki Süper Lig maçını toplam dokuz gol yiyerek kaybetti.

Bu sezon Süper Lig'de Denizlispor'un (%68.2; 15/22) ardından topladığı puanların en büyük bölümünü deplasman maçlarında alan takım Kasımpaşa (%66.7; 10/15).

Bu sezon en fazla Süper Lig maçında açılış golünü atan takım Trabzonspor (14). Kasımpaşa ise maçların ilk yarılarında en fazla gol yiyen ekip (21).

Bu sezon Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan oyuncu Alexander Sörloth (17; 12 gol & 5 asist).

Trabzonspor formasıyla çıktığı son Süper Lig maçında Kayserispor filelerine iki gol gönderen Daniel Sturridge, lig kariyerinde bugüne kadar üste üste iki karşılaşmada en az ikişer gol atamadı.

Kasımpaşa formasıyla çıktığı son iki maçta da gol atan Ricardo Quaresma, Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste üç karşılaşmada rakip fileleri havalandırmak için sahaya çıkıyor.

Trabzonspor'un başında ilk Süper Lig maçına çıkan son dört teknik direktörden sadece Ersun Yanal sahadan galibiyetle ayrılabildi (3M). Ağustos 2016'da oynanan o karşılaşmada bordo mavili ekibin rakibi yine Kasımpaşa'ydı (2-0).

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.