Keşke Schuster'e kafa atsaydım!

Fatih Tekke yıllar sonra itiraf etti

Fatih Tekke, Beşiktaş'ta oynadığı dönemde takımın teknik direktörü Bernd Schuster ile ciddi sıkıntılar yaşamıştı. Bir maç sonrası çıkan haberlerde ise Tekke'nin Schuster'le tartışıp hocasına kafa atma girişiminde bulunduğu iddia edilmişti. Tekke, o konuyu yıllar sonra Emek Ege'ye anlattı.NTV'de Emek Ege'nin sunduğu Kırılma Anı adlı programa katılan Fatih Tekke, yıllar önce yaşanan Schuster olayına açıklık getirdi. O dönem bir gazetede yayınlanan habere göre, Bursaspor ile oynanan bir maçtan sonra Schuster, Fatih Tekke'ye küfretti."F... off" dediği iddia edilen Schuster, Tekke'den büyük tepki gördü ve hatta Tekke, "33 yaşındayım kimse bana küfredemez" deyip Alman hocaya kafa atmak istedi. Tekke, programda bu olayı şöyle anlattı:

"Bana inanılmaz küfürler etti"

"Bana inanılmaz küfürler etti"

Öncelikle o haberi yapan kişi yalan haber yapmış. Schuster'le tartıştığımız doğrudur. Bir Bursaspor maçı sonrasıydı, Bursa ile Beşiktaş'ın arası bozuk ya, onun da etkisi var. Schuster beni çağırdı, bir pozisyonda rakip stoperden çalım yedim, o top da gitti direkten döndü diye bana kızmış. Tercümanla beraber gittim, uzun uzun fırça attı. Ama ne küfürler ediyor. Burada söyleyemem bile.

"Keşke yapsaydım!"

İspanyolca bilmiyorum ama İngilizce anlıyorum. İyice yaklaştı bana, face-off-face, yüz yüzeyiz tamamen. Tahrik ediyor beni. Ne küfürler ediyor ama... Tercüman aracılığıyla "Ne yaptım ki, neden bana böyle yapıyor?" dedim. Normalde onu ıskalamazdım ama ıskaladım. Gazetede yazan şeyi yapmadım ama keşke yapsaydım. Evet, keşke kafa atsaydım Schuster'e. Şu an bile anlatırken sinirleniyorum. Bu kadar saygısızca davranamazsınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105