"Kimse Trabzonspor'a parmak sallayamaz"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Başkan Ali Sürmen'in, TFF'nin 45 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin TL para cezasını onaması sonrasında şu ifadeleri kullandı:

"TFF Başkanı Nihat Özdemir hakkında söylediğim sözlerden dolayı,TFF Disiplin Kurulunun hakkımda verdiği 45 gün hak mahrumiyeti ve 50.000.-TL para cezası,Tahkim Kurulunca onandı.Para cezası tarafımdan ödenecektir. Sonrasında dosyayı önce Anayasa Mahkemesine,sonrada AİHM taşıyacağım.Futbolu yönetenler AİHS ve AİHM kararlarını yok sayamaz.Hiç bir ceza,beni Trabzonspor menfaatlerini savunmaktan alıkoyamaz ve Trabzonspor’a hiç kimse parmak sallayamaz.Parmak sallayanların muhbirliğini yapıp,kol kola girenlerin kimler olduğunu camiamız çok iyi bilmekte olup,asla unutulmayacaklardır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Temel Sarımehmetoğlu 3 yıl önce

Başkanım arkandayız TS ve camiasina kimse parmak sallayamaz arkasına konuşamaz