Kupa’da fırtına zamanı!

Trabzonspor, Çeyrek Final ilk maçında Erzurumspor’u konuk ediyor. Süper Lig’de Fenerbahçe galibiyetiyle şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşan Trabzonspor’da bugün kupa mesaisi var… Son 16 turunda Denizlispor’u eleyerek adını çeyrek finale yazdıran Trabzonspor, bugün sahasında TFF 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’u konuk edecek. Son 16 turunda Beşiktaş’ı eleyerek büyük bir sürprize imza atan Erzurumspor karşısında avantajlı bir skor elde etmek isteyen bordo-mavililer, revizyonlu bir kadro ile sahaya çıkacak. Saat 20.30’da başlayacak olan karşılaşması Abdulkadir Bitigen yönetecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, lig ve kupa olarak zor serinin içinde olduklarını ve bu seriyi yüzlerinin akı ile geçmek istediklerini söyledi. Çimşir, Fenerbahçe maçının geride kaldığını ve önlerine baktıklarını belirtirken, “Erzurumspor, kaliteli ve iki kulvarda yoluna devam eden bir takım. Zor bir maç bizi bekliyor. Ancak kazanıp hem rövanş için avantaj elde etmek hem de hafta sonu ligde oynayacağımız Gençlerbirliği maçı öncesi moral-motivasyonumuzu üst seviyede tutmak istiyoruz” diye konuştu.

STAT: Medical Park

SAAT: 20.30

HAKEM: Abdulkadir BİTİGEN

YAYIN: ASpor

TRABZONSPOR: Erce, Serkan , Hüseyin, Hosseini, Novak, Abdulkadir, Sosa, Guilherme, Sturridge, Nwakame, Sörloth ERZURUMSPOR: Sehic, Murat, Batuhan, Hasan, Mücahit, Scuk, İbrahim, Hamroun, Emrah, Sissoko, Oltan 

 

Anahtar Kelimeler:
TffErzurumDenizliÇimşir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.