Kusursuz Fırtına…

Her zaman damaklarda tat bırakan Beşiktaş-Trabzonpor derbisinde ev sahibi takım, kaybetmesi halinde puan farkının çok açılacağını biliyordu.Formda ve çok moralli olan takımımız karşısında orta alanda Pjanic'in yönlendirdiği Beşiktaş oyunu Trabzonpor üstüne yıkarak puan farkının açılmasını engellemek istese de, karşılarında bu maçta çok iyi oynayan Hüseyin ve Uğurcan'ı buldular.

Kaleye gönderdikleri her top Uğurcan'ın ellerinde eriyince, yapabilecekleri tek şey stad olarak kaptanımıza küfür etmek oldu. Gerçekten çok yazık ama yapacak bir şey yok, onlar kendilerine yakışanı yaptılar. Maç başında Bakasetas'ın sakatlanıp çıkması her ne kadar oyun planında bizi değişikliğe mecbur bırakmış ise de sayın hocam bu olayı da çok iyi süzerek oyunu kendi lehine çevirmesini bildi.

İlk goldeki pası ve ikinci goldeki yarı alanımızdan çıkış pası ile futbol böyle oynanır diye rakibe nazire yapan Hamsik, ben burdayım bu takımın yıldızıyım diyen Abdulkadir'in muazzam oyunu sonuca etki eden en büyük nedenlerdi.  Beşiktaş her ne kadar golü isteyen taraf gibi görünse de bizim hediyemizle gol buldu ve 70. Dakikadan sonra beraberliğe de razı oldu.

Kendi hesabına göre yorulan Dorukhan'ın karşısına N Koudou'yu alarak hızından avantaj elde etmek isteyen Sergen hoca, Abdullah Hoca'nın taktiksel üstünlüğü karşısında duvara tosladı.Serkan ile bunun önlemini alan ve yanında da Yusuf'u da tehdit olarak sahaya süren Abdullah Hoca beraberliğe razı olmadığını açıkça belli etti. Zaten değişiklikten sonra Serkan ile gelen tehlikeli atağımız adeta golün de habercisi oldu.

Abdullah hoca bize ne kadar iyi geldi ise biz de ona o kadar iyi geldik.Sevgili hocam her maç defalarca taktik değişerek oyunu tutmasını ve akabinde galibiyet hamlelerini çok iyi derecede takıma uygulatıyor. Önceki senelerdeki şampiyonluk yarışları gibi değil; daha bilinçli ne yaptığını ve ne istediğini neler yapması gerektiğini bilen bir takım hüviyeti kazandık. Bunda da aslan payı yine Abdullah Hoca'nın. Bu sebeple Abdullah Hoca ne kadar profesyonel ise bizde taraftar olarak o kadar kusursuz sabırlı destekleyici olacağız.

Maç sonrası yapılan eğlenceler için çok erken olsa bile şu anda psikolojik olarak çok iyi bir üstünlük sağladık.Önümüzdeki milli ara iyice değerlendirilip bu galibiyeti Gaziantep maçı ile taçlandırarak maç maç bu yarışın sonunu getirmeliyiz.  Bu sefer ki Fırtına kusursuz şekilde esiyor. Hikayenin sonu da şampiyonluk olsun inşallah…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 2 yıl önce

Sonuna kadar katılıyorum sonu şampiyonluk inşAllah

Avatar
Berrak Güneş 2 yıl önce

Milli ara bize degil rakiplerimize yarayacak, keşke devre arasina kadar durmadan devam etseydik Bize asil 3 yerli 2 yabanci futbolcu alacagimiz devre arasi yarayacak. Futbol şansı uzun süredir ilk kez bizden yana,

Avatar
Fatih ŞİMŞEK 2 yıl önce

Tespitlerin tamamı doğru ve yerinde. O sene Bu sene olacak inşAllah. 2 bek ve 1 forvet takviyesiyle ipi gogusleriz

banner63

banner105