Lider böyle poz verdi!

Trabzonspor'dan Fenerbahçe derbisi sonrası paylaşım! Derbide Fenerbahçe'yi Bakasetas (2) ve Yusuf Sarı'nın golleriyle 3-1 mağlup eden Trabzonspor altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig'de 9 hafta sonunda yenilgisiz şekilde yoluna devam eden bordo-mavililer, aldığı galibiyetle liderliğe yükseldi. Karşılaşma sonrası Trabzonspor Kulübü sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı ve, 'Namağlup lider' notunu düştü. İşte o paylaşım...

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Trabzonspor'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Bordo-mavililer, Bakasetas (2) ve Yusuf Sarı'nın golleriyle derbiden zaferle ayrılarak yenilgisiz şekilde yoluna devam etti. 9 maç sonunda 6 galibiyet ve 3 beraberlik alan Fırtına, Süper Lig'in yeni lideri oldu.

Trabzonspor sosyal medya hesabından, Fenerbahçe galibiyeti sonrası paylaşımda bulundu. Tüm takımın bütünleşip sevinç yumağı oluşturduğu fotoğrafı paylaşan bordo-mavililer, 'Namağlup lider' notunu düştü.

İşte o paylaşım...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.