Maçı izlemek isteyen taraftarlara şok!

Trabzonspor Başakşehir maçını izlemek isteyen taraftarlara şok!

Trabzonspor- Başakşehir maçı için çıkan karar herkesi şaşkına çevirdi. Süper Lig'de 9. haftanın kapanış mücadelesinde Medipol Başakşehir ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son üç maçından da galip ayrılarak zirve yarışında iddialı konuma gelen Trabzonspor bu maçı kazanarak hem galibiyet serisini sürmeyi, hem de lider Alanyaspor ile puanını eşitleyerek zirveye ortak olmayı hedefliyor. Başakşehir ise güçlü rakibi karşısında kazanarak zirve yolunda bu önemli üç puanı hanesine yazdırmak istiyor.

TARAFTARLARA ŞOK

Mücadeleyi takip etmek isteyen gerek Trabzonlu gerek de başka takımlara mensup taraftarlar mücadeleyi izleyemiyor.  İl Güvenlik Kurulu kararılya  Medipol Başakşehir FK biletleri, sadece Medipol Başakşehir FK Logolu Passolig kartlar ile satın alınabiliyor.  Trabzonspor logolu kart sahipleri logolu kartlar sadece rakip tribünden bilet alabiliyor. Buna göre maçlardan 24 saat önce bilet alma imkanı sunan TFF Passolig'leri de alınan bu karar gereğince geçersiz sayılıyor ve bilet alınamıyor.

BAŞAKŞEHİR KARTI ALAN DA İPTAL OLUYOR

21 Ekim itibariyle, Başakşehir kartına bilet yükleyenlerin biletleri de iptal ediliyor. İl Güvenlik Kurulu'ndan çıkan bu karar taraftarlar arasında öfkeye neden olurken çıkan kararın mağduriyet yarattığı ifade edildi.

 

Anahtar Kelimeler:
şokTaraftar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105