Maçın VAR hakemi açıklandı!

Trabzonspor maçının VAR hakemi açıklandı!

Trabzonspor Erzurumspor mücadelesine VAR hakemi olarak Bülent Yıldırım atandı. Sezonu Avrupa kupalarına katılacak bir noktada tamamlamak isteyen Trabzonspor, Süper Lig'de kalma mücadelesi veren BB Erzurumspor ile bugün deplasmanda karşılaşacak. Mücadele öncesi iki takımda da hazırlıklar tamamlanırken maçın VAR hakemi belli oldu.

DÜDÜK ALİ PALABIYIK'TA

Mücadelenin hakemlik görevini Ali Palabıyık yürütürken yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Maçında 4.hakemi ise Caner Ak olarak açıklanmıştı. VAR'DA YILDIRIM Mücadelede kritik önem arz eden VAR hakemi ise açıklandı. Buna göre Trabzonspor Erzurumspor mücadelesinin VAR hakemi Bülent Yıldırım oldu. Maçın gözlemcisi Adnan Şeker ve İsmail Şenoğlu olurken temsilciler Celalettin Yavuz ve Refik Emre oldu. 

 

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMaçHakemVARBülent
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.