Mustafa Reşit Akçay tehlikeyi açıkladı!

Maçın öncesinde konuşan Konyaspor teknik direktörü Mustafa Akçay, “Bizi bekleyen sorumluluklar artıyor. Gerek deplasman, gerek iç saha, kendimizi ifade etmede daha ihtiyatlı ve daha disiplinli olmamız lazım. Burak gibi savunma arkasına sarkan adamları var. Olcay var. Zor bir iş olacak bizim için. Maça tutunmak istiyoruz. Seyircisi önünde Trabzonspor’un coşkulu oyunu olabilir. Buna dur ve sonra karşılık vermek zorundayız. Arkamıza atacak toplar bizi biraz tedirgin ediyor. Dengemizin bozulmaması gerek. Sahada ki kompak yapımızı sürdürürsek maçın sonunda bazı puanlar alıp gitme şansımız olabilir. Ama dikkatimiz dağılırsa, hızlı ve tecrübeli oyuncularla zorlanabiliriz” dedi.

Transferle ilgili konuşan Akçay, “2 veya 3 oyuncu daha gelebilir. Gecikmiş olabiliriz. Önümüzde ki müsabakalar telafiye uygun müsabakalar. Oyuncularımızın çalışmaları yapılıyor. Çok kısa zaman içinde onlar da aramıza katılacak. Zor bir lig. Ama herkesle oynamak zorundasınız” diye konuştu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.