"Mutluluğumu tarif edemem"

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından EURO 2020 aday kadrosuna davet alan Abdülkadir Ömür çifte bayram yaşıyor. Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır ile birlikte A Milli Takım'ın EURO 2020 aday kadrosuna çağrılan iki futbolcudan biri olan Abdülkadir Ömür, "Tedavi olurken en büyük hayalim Avrupa Şampiyonası'nda milli formayı giymekti. Şu an mutluluğumu tarif edemem" dedi.

Uzun sakatlığın ardından formasına kavuşan ve ligde son iki maçta 11'e de giren 21 yaşındaki futbolcu, tedavi döneminde yaptığı ekstra çalışmaların da karşılığını aldı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıkladığı aday kadroda ismini gören Abdülkadir, adeta çifte bayram sevinci yaşadı. Duygularını paylaşan bordo-mavili futbolcu şunları ifade etti:

"EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

Abdülkadir, "Sakatlık döneminde en büyük hedefim bir an önce sahalara dönmekti. Ama en büyük hayalim Avrupa Şampiyonası'nda forma giymekti. Şu an mutluluğumu tarif edemem. Beni oraya davet eden hocama ve bana inanan herkese layık olmak için çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Bu sezon ayak bileğindeki sakatlık yüzünden 3 ay futboldan uzak kalan Abdülkadir, Bordo-mavili formayla çıktığı 22 maçta 2 gol attı ve 3 asist yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105