Nedir bu acele?

İYİ Partili İl Başkanlığını düşünen Aydoğdu, partideki kongre sürecini manidar buldu. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve eski il başkan yardımcısı Süleyman Aydoğdu, il başkanlığına adaylığını açıklamayı planlamasını duyurmasıyla ilgili iddialarda bulundu. Aydoğdu, İYİ Parti’de 9 Ağustos’ta yapılacak olan 2. olağan kongre tarihini açıklamasının kendi açıklamasının ardından olmasını manidar buldu. Aydoğdu, “Nedir bu acele?” diye sordu.

İL YÖNETİMİ ACELE TOPLANIP KARAR ALDI

İYİ Parti Trabzon İl Yönetiminin adaylığını açıklamasının ardından aceleyle toplanarak olağan kongre tarihini 9 Ağustos olarak duyurmasını manidar bulan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve eski il başkan yardımcısı Süleyman Aydoğdu, “Olağan değil, olağanüstü kongre kararı aldılar.” dedi. Ankara’da ve Trabzon’daki il başkanlığıyla ilgili görüşmelerinin kısa zamanda yapılmasının zor olacağını belirten Aydoğdu, “4 günlük kurban bayramı, ifade ettiğim Trabzon ve Ankara görüşmelerimizi de hesaba katıp süreden çıktığımızda geriye çok kısa bir zaman kaldığını görüyoruz. Bu durumda 18 ilçe teşkilatına,600 civarındaki il delegesine nasıl ulaşılabilir. Neydi bu aceleyi yapmaya sebep olan,1 -1,5 ay sonra bu kongre yapılsaydı ne mahsuru olurdu, kim ya da kimler neyi kaybederdi(!) Ben böyle bilirdim, ben olsam böylede yapardım.” diye konuştu.

AMACIM PARTİYLE KAVGA DEĞİL

Adaylığıyla amacının parti içinde kavga çıkarmak olmadığını anlaşılmasını isteyen Aydoğdu, “Kendi partim içindeki arkadaşlarla didişip bir yerlere gelmek istemiyorum. Çünkü benim için ”hedefe varmak için her şey mubahtır” klişesi geçerli değildir. Siyasi ve genel hayat felsefemde arkadaşımı satmak, ayağını kaydırmak, arka sokaklarda planlar yapmak, onları kıskanmak ve yollarına set olmak hiç olmamıştır. Bundan böylede olmayacaktır. Sözü uzatmayayım artık, bir kaç gün içinde net olarak kararımı açıklayacağım kamuoyuna. Bu sürede gelecek fikir, eleştiri ya da destek benim için belirleyici olacaktır. Muhtemelen pazartesi günü, muhtemelen iyi parti il binasında. Neden devam ya da neden şimdilik tamam, tabi daha anlaşılır, daha somut olarak. İl kongremizin ve vereceğimiz kararın partimize ve Trabzon’umuza yakışır bir süreçle devam etsin ve sonuçlansın inşallah.” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonKongreIyi Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.