O kupa Trabzon’a gelecek

Galatasaray galibiyetinin ardından umutlar yeniden yeşerdi. Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maç Bordo-Mavili ekibin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor’un şampiyonluk yolculuğundaki kritik galibiyeti, siyaset camiasında da yankı buldu.

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan maç Bordo-Mavili ekibin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor’un şampiyonluk yolculuğundaki kritik galibiyet, spor camiasının yanı sıra siyaset camiasında da geniş yankı uyandırdı. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Bu yarışı bırakmayacağız. Sonuna kadar savaşacağız. İnanıyoruz; biz şampiyon olacağız.” paylaşımında bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, şehirdeki galibiyet coşkusuna ait bir video paylaşarak Koronavirüs’e dikkat çekti. Milletvekili Balta, “Uşaklar, hakkınız; başladınız horona, aman dikkat edin Korona.” uyarısında bulundu. AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ise “Tebrikler uşaklar. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor'umuzu gönülden tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu da Trabzonspor’a verdiği desteği şu sözlerle paylaştı: “İnandık, başaracaksınız! Sekizinci kuşatma sonuç verecek, inşallah bu sene şampiyonluk kupası Trabzon’a gelecek.”

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ise, “Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ı 3-1'lik skorla geçen Trabzonspor'umuzu yürekten kutluyorum. İnandık, kenetlendik, heyecanla bekliyoruz. Şampiyonluğa son 4️.” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs de, “Trabzonspor iddialı bir şekilde şampiyonluk yolunda ilerliyor. Bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım. Masa başı oyunlarıyla bizi durduramaz. Çok dikkatli olmamız lazım. Kenetlenmemiz lazım.” şeklinde konuştu.

BAŞKANLAR DA SEVİNÇLERİNİ PAYLAŞTI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu galibiyetin ardından Trabzonspor ekibine yönelik, “Yerim sizin ballarınızı” paylaşımında bulundu. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Şampiyonluk yarışındaki en önemli virajlardan biri olan Galatasaray’ı güzel bir oyunla mağlup eden Trabzonspor’umuzu tebrik ediyorum. Haftaya galibiyetle ve neşeyle başlamanın keyfi paha biçilmez. En büyük Trabzonspor. Bu sene o sene inşallah.” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.