Obi Mikel'den Abdülkadir Ömür'e büyük övgü!

Trabzonspor'da Obi Mikel'den Abdülkadir Ömür'e büyük övgü!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Obi Mikel'den önemli açıklamalar geldi. Bordo-mavililerin Nijeryalı futbolcusu Mikel, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır için övgüyle bahsederken Trabzonspor'un şampiyonluk hedefi ile ilgili sözler sarf etti. Öte yandan yıldız futbolcu, kariyerinde beraber oynadığı oyunculardan kurduğu en iyi ilk 11'ini açıkladı. İşte Obi Mikel'in açıklamalarından satır başları..John Obi Mikel: Trabzonspor şehrinin futbola ve takımına olan aşkı tarif edilemez.Süper Lig'deki agresiflik, Premier Lig'den çok farklı. Burası, gelip ayak uydurmanız gereken bir lig. Afrika Kupası'nda sakatlık yaşadığım için Trabzonspor'a hazır gelemedim.Hafta sonuna kadar hazır olabilmeyi umuyorum. Sahada olup takıma yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum..

MESSI'DEN BİR PARÇA İZLİYORMUŞSUNUZ GİBİ

Birinci ya da ikinci idmanda Abdülkadir Ömür'ü gördüm ve 'Vov' dedim. Oyun tarzı Messi'ye çok benziyor. Sanki Messi'den bir parça izliyormuşsunuz gibi. Dünyaya bir daha Messi gelmeyecek ama bu çocuk Messi'ye gerçekten çok benziyor' demiştim..Uğurcan Çakır, bence ligin en iyi genç oyuncusu. Bize 3 puan almamızda inanılmaz yardımları dokunuyor. Ünal Karaman, Trabzonspor'un efsanesi. Bu kulüp için en doğru isim olduğunu düşünüyorum..Uzun bir yolumuz var ancak şampiyon olursak inanılmaz mutlu olurum. Orta saha üstünlüğünü alırsanız %95 maçı kazanırsınız.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNİ UNUTAMIYORUM

En unutamadığım maç, Chelsea ile Bayern Münih'e karşı kazandığımız Şampiyonlar Ligi Finali. Hayatımın en iyi performansını Şampiyonlar Ligi Finali'nde gösterdim.

EN TEMBEL HAZARD

Obi Mikel futbol hayatı boyunca çalıştığı en tembel oyuncunun Eden Hazard olduğunu söyledi.

EN BEĞENDİĞİ AFRİKALI DROGBA

Nijeryalı yıldız en beğendiği Afrikalı futbolcunun Didier Drogba olduğunu sözlerine ekledi.

FERGUSON GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİSİ

Obi Mikel: Bence Alex Ferguson, gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör. M. United'a gitmemek içimde ukde kaldı ama pişmanlık yaşamadım.

MESSI HALA FARKLI BİR DÜZEY

Mane, Altın Top ödülünü kazanabilir ama bence Messi hala çok farklı bir düzey. Öte yandan Obi Mikel, kariyerinde beraber oynadığı futbolculardan kurulu en iyi ilk 11'i açıkladı.

İşte o ilk 11: Cech, Pereira, Terry, Carvalho, Ashley Cole, Lampard, Essien, Ballack, Joe Cole, Robben, Drogba

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105