Obi Mikel'den flaş Emre Belözoğlu açıklaması

Trabzonspor'un, Ziraat Türkiye Kupası'nda BB. Erzurumspor'la karşı karşıya geldiği maç öncesi bordo-mavili takımın yıldız futbolcusu Obi Mikel, Fenerbahçe derbisinde Emre Belözoğlu'yla yaşadıklarını anlattı. Mikel, "Onlarda kazanmak istiyordu bizde öyle. Biz 3 puan aldık. Farklı bir tartışma oldu Emre ile ufak bir tartışmaydı. Oyuncular arasında herhangi bir tartışma yaşanmadı." ifadelerini kullandı.Trabzonspor'un, BB. Erzurumspor'la karşı karşıya geldiği maç öncesi bordo-mavili takımın yıldız futbolcusu Obi Mikel,  Fenerbahçe derbisinde Emre Belözoğlu'yla yaşadıklarını anlattı.

İşte Obi Mikel'in açıklamalar:

"EMRE İLE ARAMIZDA UFAK BİR TARTIŞMA OLDU".
"Olanlar aslında şu şekilde özetleyebiliriz. Derbi maçı oynuyorsunuz. Arada büyük rekabet var. Onlarda kazanmak istedi bizde kazanmak istedik. Maçın sonunda 3 puanla oradan ayrılan biz olduk. Oluşan ufak tartışma oldu aramızda. Genelde maçlarda yaşanan normal durum olabilir. Rakibimiz de mutlu olarak ayrılmak istiyordu. Derbi maçların önemini bildiklerinden dolayı kazanmak istiyorlardı. Belki de bunun üzgünlüğü ile beraber, bunun yarattığı hayal kırıklığı ile beraber o anın getirisiyle birlikte aramızda tartışma yaşandı. Ufak bir tartışmaydı. Oyuncular arasında herhangi bir tartışma yaşanmadı."

"IRKÇILIĞIN FUTBOLDA KESİNLİKLE YERİ YOK"
"Sosyal medyadaki tepkilerden dolayı çok üzgünüm. Irkçılığın futbolda kesinlikle yeri yok. Hem bana, hem çocuklarıma ve hem de kız arkadaşıma varan cümleler sarf edildi. Bunların kesinlikle bir daha futbol sahasına girememeleri lazım. Sporla ilgileri yok!"

"Hem kız arkadaşım, hem de 4 yaşındaki çocuğum için bile ırkçı mesajlar aldım. Ben bireysel olarak hayal kırıklığına uğramış hissediyorum, çok üzgünüm. 4 yaşında 2 kız çocuğu için bunları söyleyemezsiniz. Bu insanların hayatımızda yeri olmamalı."

"Yalnız olmadığımı gösteren mesajlar aldım. Galatasaray taraftarlarından ve diğer taraftarlardan da birçok destek mesajı aldım. Yaşadığımız bu toplumda bu tür şeylere yer olmamalı, bunu yaşamamalıyız. Doğduğumuzda hepimiz eşitiz ve hepimiz aynıyız."

PAYLAŞIM YAPMIŞTI
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Nijeryalı futbolcu, "Hepimiz biriz ve eşitiz. Bu sadece günün sonunda biten bir oyun." ifadelerini kullandı.

John Obi Mikel'in paylaşımını beğenenler arasında Mbaya Diagne'nin de olması dikkatlerden kaçmadı.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ
Karşılaşma sonrasında yaşanan gerginliğe ilişkin Hürriyet'e konuşan Emre Belözoğlu, "olumsuz bir diyalog yaşamadım" demişti."Bazı takım arkadaşlarım karşılaşma bitince sahada kaldılar. Onlara doğru koşan Trabzonsporlu bazı futbolcular olduğunu görünce yanlarına gittim. Bir kaptan, bir ağabey olarak orada yapmam gerekeni yaptım. Aralarına girip gerilim olmasını önledim, tarafları ayırıp soyunma odasına gitmelerini sağladım. Ben hiçbir rakip futboluyla herhangi bir olumsuz diyalog yaşamadım."

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105