Obi Mikel'den Trabzonspor itirafı!

"Ayrılarak..."

Corona virüsü salgını nedeniyle Trabzonspor ile Obi Mikel arasında büyük bir kriz yaşanmıştı. Süper Lig'in devam ettiği dönemde maça çıkmak istemediğini açıklayan Nijeryalı yıldız önce yedek kalmış, ardından ise karşılıklı anlaşmayla bordo-mavili ekipten ayrılmıştı. Deneyimli futbolcu, Karadeniz ekibinden ayrıldığı için pişman olduğunu söyledi.Tüm dünyayı saran corona virüsü salgını, Trabzonspor ile Obi Mikel'in yollarını ayırmıştı. Avrupa'nın bazı ülkelerinde liglerin askıya alınmasını örnek göstererek sahaya çıkmak istemediğini dile getiren 33 yaşındaki yıldız, krize sebep olmuştu.

Ardından ise Trabzonspor, Mikel ile anlaşarak sözleşmesini feshetmişti. Nijeryalı futbolcu, Türkiye'den ayrılarak İngiltere'ye ailesinin yanında dönmüştü. Ancak Obi Mikel Trabzonspor'dan ayrıldığı için çok pişman olduğu söyledi.Nijeryalı futbolcu Türkiye'den ayrıldıktan sonra İngiltere'ye ailesinin yanına gittiğini vurgulayarak, "Şu anda burada salgın oranı çok fazla. Trabzonspor'dan ayrılırken hatalı bir karar aldığımı anladım. Keşke acele etmeseydim" dedi.

İngiltere'deki son duruma göre, corona virüsüne 150 bine yakın insan yakalanırken, 20 bine yakın ise ölüm olduğu açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.