Obi Mikel Fenerbahçe derbisinde yok!

Trabzonspor'un yıldız ismi John Obi Mikel, Çaykur Rizespor  karşılaşmasının 90+6. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart  gördü. Nijeryalı orta saha oyuncusu, 3 Mart'ta Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında cezalı duruma düştü.

Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Çaykur Rizespor 'u 5-2 yenerek liderliğe yükselen Trabzonspor'da, John Obi Mikel'in kırmızı kart  görmesi moralleri bozdu.

90+1. dakikada Trabzon ceza sahasında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonunun ardından VAR tarafından uyarılan maçın hakemi Abdulkadir Bitigen, 90+5'de pozisyonu izleyip Obi Mikel'in elle oynadığına hükmetti ve penaltı noktasını gösterdi. Bitigen daha sonra penaltıya sebep olan Obi Mikel'e ikinci sarıyı gösterip kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.Sarı kart cezası nedeniyle Beşiktaş maçında forma giyemeyen Nijeryalı futbolcu, ceza dönüşü çıktığı ilk karşılaşmada da kırmızı kart görmüş oldu.

Obi Mikel, 3 Mart'ta Fenerbahçe ile Medical Park Stadı'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında cezası nedeniyle takımını yine yalnız bırakacak.Rizesporlu Diomante'ya Mikel yaptığı hareketten sonra kırmızı kart göstermeyen hakem, Obi Mikel'i gerdi ve önce sarı ardından da kırmızıyla cezlandırdı. 

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.