Olcay Şahan tepkisi!   

Trabzonspor’da Olcay Şahan bekleyişi sürüyor… Uzun süredir kadro dışı olan ve yönetimin halen daha kadro dışı sebebine ilişkin net bir açıklama yapmadığı Olcay Şahan’ın takıma döneceği yönündeki haberlerin ise gerçeği yansıtmadığı belirtildi.Ümraniyesyor karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyet sonrası Kupa’dan elenen bordo-mavili takıma taraftarlar özellikle sosyal medyadan tepkilerini dile getirirken, tecrübeli oyuncunun neden hala oynatılmadığını sordular.

Bordo-mavili taraftarlar, “Madem kadro kısıtlı, madem sakat çok, madem bazı oyuncuların performansı kötü neden elinizdeki oyuncuyu oynatmıyorsunuz. Hem de elinizdeki isim tecrübeli bir oyuncu? Olcay Şahan neden kadro dışı bunu bile açık ve net olarak söylemiyorsunuz” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.Bu arada Olcay Şahan, kendisine verilen program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.