"Önce kırıldım. sonra mutlu oldum"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Lyon Havaalimanı'nda CAS duruşmalası sonra bir bankta uyurken görüntüsü sposyal medyaya düşmüştü. Ağaoğlu'nun görüntüsü, Avrupa Spor Medyasının da gündemine oturmuştu. Ağaoğlu için “Anlamlı yorgunluk.. Takımı için özveri..” başlıkları atıldı. Erzurum maçı sonrasında yaşadıkları kendisine sorulan Başkan Ağaoğlu, "CAS duruşmalarından sonra uçak kaçırdık.. Erzurum maçına yetişebilmek için en erken uçağın Lyon’dan kalktığını öğrendik.. Karayolu ile Lyon’a hızlı bir şekilde gittik. Bir dakika bile uyumadık. Havaalanına geldiğimizde gücümü kalmamıştı.. Arkadaşların o fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasına 'Önce biraz kırıldım ama sonra taraftarımızın manevi desteği beni mutlu etti. Ben Trabzonspor için kaldırımda bile uyurum' dedi.

CAS açıklaması yok

“CAS davasıyla ilgili konuşmamız yasak. Sadece başarılı bir süreç geçirdiğimizi ve 2 ay gibi bir sürede de sonuç alınacağını düşünüyoruz. Buradan Trabzonspor taraftarına seslenmek istiyorum ki, kulübümüzün haklı davasında sonuna kadar savaşacağız. Onların desteği, verdiği moral bizim en önemli kozumuz olacaktır.” 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.