Ortahisar Belediyesi, jest yaptı...

Ortahisar Belediyesi, jest yaptı...

Trabzonspor'un 51. kuruluş yıldönümü nedeniyle Akyazı'ya dev bir Trabzonspor Bayrağı dikildi. 61 metre uzunluğunda ve 61 metrekare ebadında olan bayrağının çok anlamlı olacağını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "1967’de kurularak, kısa sürede futbolda Anadolu devrimini gerçekleştiren Trabzonspor'umuzun gönlümüzdeki yeri her zaman bir başkadır. Şehrimizde Trabzonspor'un başarılarını simgeleyecek gelen turistlere ve ziyaretçilere bu başarıları hatırlatacak simgesel bir projeye ihtiyaç vardı. Biz de Ortahisar Belediyesi olarak bu amaçla ilçemizin girişinde 61 metre uzunluğunda ve 61 metrekare ebadında Trabzonspor bayrağı diktik. Sahil yoluna yakınlığı ve Akyazı Stadı'nın hemen üstünde olması nedeniyle hem şehrimizden transit olarak geçiş yapanlar hem de şehrimize gelen misafirler ve turistlerin görebileceği bir alanda yer alıyor. Bütün Trabzonsporların için ve futbolseverler için çok hoş nostalji olacak diye düşünüyorum. Bu arada İstanbul takımlarına kafa tutarak şampiyonluklar ve başarılar elde eden, tertemiz bir maziye sahip şanlı Trabzonspor'umuzun 51. kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, nice başarılı sezonlara daha imza atmasını can-ı gönülden diliyorum" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharremmstmaca 6 yıl önce

Gercekten anadoludaki butun Futbol takimlarina futbolcularina yanliz turkiyede degil senol hocamizla tarih yazdiran ornek olan cesaretlendiren bu guzide milliyetci profosyonel dogru insanlari yurekten tebrik ederken insAllah ayni heyecani yasatacak nesiller bekliyoruz

banner105