Oyuncular en ufak sorun çıkarmıyor

Ünal Karaman: Oyuncular en ufak sorun çıkarmıyor

Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, 4-1'lik Beşiktaş hgalibiyetini değerlendirdi. Takımda zaman zaman zorluklar yaşadıklarını belirten Karaman, ". Oyuncularımız da en ufak bir sorun çıkartmadan ne görev verilirse yapmaya çalışıyorlar. Zorluklar yok mu? Hep var ama bunların üstesinden gelmeyi hep birlikte başarıyoruz." dedi.

Ünal Karaman'ın yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde: 

Bir hiçbir maça farklı hazırlanmıyoruz. Oyuncularımız da en ufak bir sorun çıkartmadan ne görev verilirse yapmaya çalışıyorlar. Zorluklar yok mu? Hep var ama bunların üstesinden gelmeyi hep birlikte başarıyoruz. Büyük denizlerin dalgaları da büyük olur, alabora olabiliyoruz bazen. Olumsuzluklar da yaşıyoruz ama bugün bu noktaya geldik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Basel çok iyi bir takım ama bizim de futbol kültürümüz ve ülkemize karşı bir sorumluluğumuz var. En iyisi için gayret göstereceğiz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105