Pereira Galatasaray maçında yok

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Pereira Galatasaray maçında yok

Süper Lig'in 29'uncu haftasında Trabzonspor sahasında Ankaragücü'nü konuk etti. Zorlu karşılaşmanın 52'inci dakikasında bordo-mavililerin Portekizli futbolcusu Pereira, hakem Abdülkadir Bitigen'e yoğun itirazlarda bulununca sarı kart ile cezalandırıldı. Yıldız futbolcu gelecek hafta oynanacak olan Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Süper Lig'in 29'uncu haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, ligin son sırasında yer alan Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 52'inci dakikasında bordo-mavililerin Portekizli ismi Pereira sarı kart ile cezalandırıldı. Hakeme yoğun itirazda bulunduğu gerekçesiyle sarı kart ile cezalandırılan yıldız futbolcu cezalı duruma düştü.

GALATASARAY MAÇINDA YOK

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'la olan sözleşmesini bir yıl uzatan tecrübeli futbolcu gördüğü sarı kart nedeniyle gelecek hafta oynanacak olan zorlu Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayPereira
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.