Real Betis’ın kanat oyuncusu Tello Trabzonspor'a haber yolladı

Beni alın

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada tamamlayan Trabzonspor gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Fırtına'ya daha önce masaya oturduğu fakat anlaşamadığı yıldızdan haber geldi. 29 yaşındaki futbolcu bordo-mavililere haber göndererek, "Kulübümle yeniden görüşün" dedi.

Gelecek sezon için şampiyonluk kadrosu kurmaya çalışan Trabzonspor, transfer çalışmalarına dört koldan devam ediyor. Peres ve Gervinho ile anlaşan Karadeniz devi Real Betis'ten Cristian Tello için de girişimlerde bulunmuştu.Bu sezon İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'te forma giyen 29 yaşındaki kanat oyuncusu ile görüşmelerde mesafe alınmıştı. 1.78 boyundaki yıldız için ilk etapta 5 milyon euro talep eden İspanyol ekibi, daha sonra 4 milyon euro'ya inmişti. Betis, Trabzonspor'un rakamı biraz daha düşürme teklifini ise henüz kabul etmemişti. Tello'nun bazı hakları Barcelona'nın elinde ve bu nedenle görüşmeler çok boyutlu olarak sürdürülüyor.

TEKLİF YÜKSELTİLECEK

Temaslardan haberdar olan Tello, bordo- mavili formaya sıcak baktığını bildirdi ve "Gelmek istiyorum. Benim için kulübümle bir kez daha görüşün" haberi yolladı. Tecrübeli futbolcunun Betis yönetimine bordomavililerin teklifini kabul etmesi yönünde baskı yaptığı dile getiriliyor.Fırtına'nın yeni bir öneri ile Betis'in kapısını çalacağı, oyuncunun da fedakarlık yapacağı belirtiliyor. Bu sezon 29 maçta 5 gol atan ve 3 de asist yapan İspanyol yıldız, Barcelona'da ise 86 karşılaşmaya çıkmıştı. Kariyerinin zirve dönemlerinde Barça forması giyen Tello, Katalan ekibinde 20 kez fileleri sarsarken, 14 de asist yaparak önemli katkılar sunmuştu.

İKİ KANATTA DA OYNUYOR

Sol ve sağ kanatta başarılı bir şekilde görev yapabilen Tello, kariyeri boyunca 379 maçta forma giydi. Betis ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 1.78 boyundaki oyuncu bu periyotta 65 gol attı ve 55 de asist yaptı.

DEV TAKIMLARDA FORMA GİYDİ

Kariyerinde Barcelona, Porto ve Fiorentina gibi Avrupa'nın büyük kulüpleri bulunan Tello'nun, maliyetinin yüksek olmasına rağmen bordo-mavili ekibin bu transferde tüm şansını zorlayacağı ifade edildi.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tonyali Tello 3 yıl önce

Ahı gitmiş Vahi kalmış. Haber yollayan adamdan hayır gelmez.