Rekabetin kazananı Trabzonspor olacak

Bordo-mavililerde ikinci yarı, özellikle orta sahadaki müthiş rekabete sahne olacak…

Trabzonspor’da ikinci yarı ile birlikte forma savaşında büyük rekabet yaşanacak mevkiler kampta kendisini göstermeye başladı. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’nın Serik İlçesi Belek Turizm Merkezi’nde sürdüren bordo-mavililerde oyuncuların görüntüsü forma savaşının birkaç mevkide yaşanacağının da sinyallerini vermeye başladı. Ligde zirve iddiasını sürdürmek için transfer dönemini en verimli şekilde değerlendirmeye çalışan Trabzonspor’da gözler en fazla rekabet yaşanması beklenen orta sahaya çevrilmiş durumda. Bordo-mavililerin devre arasında renklerine kattığı ilk oyuncu olan Bodou Ndiaye’nin de takıma katılmasıyla orta saha müthiş bir yarışa sahne olacak.

Bu anlamda orta sahadaki rekabetin başrol oyuncuları Takım Kaptanı Jose Sosa, Abdülkadir Parmak, Ogenyi Onazi, Obi Mikel olacak. Bu oyuncuların arkasında bekleyen genç mevkidaşları ise formayı kapabilmek için ise adeta pusuda bekliyor. Takımın genç ve gelecek vaat eden oyuncuları Ahmet Canbaz, Doğan Erdoğan, Fıratcan Üzüm, Safa Kınalı, Behlül Aydın, Cafer Tosun ve Kerem Baykuş, Hakan Yeşil devre arası kampına dahil olarak takımla birlikte çalışırken, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’in gözüne girmek için büyük çaba sarf ediyor. Rekabetin yanı sıra önlerinde bu kadar tecrübeli isimlerin olmasının da genç oyuncular için büyük bir şans olduğu ifade ediliyor. Genç oyuncularıyla kampta yakından ilgilenen Teknik Direktör Hüseyin Çimşir sık sık onlarla bir araya gelirken, önlerindeki tecrübeli isimlerden yararlanmaları konusunda da telkinde bulunmayı ihmal etmiyor. Çimşir’in Türkiye Kupası’nda da genç oyuncularına şans vererek önümüzdeki süreçte A Takım’a yeni isimler katmayı düşündüğü bu anlamda da en fazla rekabetin yaşandığı orta sahada ise işinin bir hayli zor olduğu dile getirildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.