'Rüzgarın oğlu' Trabzonspor'a! Sezon sonu...

Spor Toto Süper Lig'de Abdullah Avcı ile iyi bir çıkış yakalayan Trabzonspor'un ligi ilk 4 içerisinde bitirmesi bekleniyor...  Ara transferde birçok transfer gerçekleştiren Fırtına, yaz transfer dönemi için de çalışmalarına başladı. Bordo mavililer, Ege ekibinin yıldız oyuncusu Halil Akbunar’ı gündemine aldı. Spor Toto Süper Lig'de Abdullah Avcı ile iyi bir çıkış yakalayan Trabzonspor'un ligi ilk 4 içerisinde bitirmesi bekleniyor...Ara transferde birçok transfer gerçekleştiren Fırtına, yaz transfer dönemi için de çalışmalarına başladı.

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Trabzonspor'un transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

İşte Zeki Uzundurukan'ın açıklamaları:

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Göztepe'nin yıldız futbolcusu Halil Akbunar'ı listesine aldı.Bruno Peres, Koita ve Visca'da da imza aşamasına gelen Trabzonspor, yeni sezonda direkt ilk 11'de oynayacak 6 transfer yapacak.4 genç oyuncu da kadroya dahil edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.