Salih Dursun Hakem Bitnel'e gösterdiği kırmızı kartı anlattı

Trabzonspor'da forma giyerken Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren Salih Dursun o olayı anlattı. Trabzonspor'un eski futbolcularından Salih Dursun, bordo mavili takımda forma giyerken oynanan olaylı Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kartı ve yaşadıklarını anlattı.

A Spor'a konuşan Salih Dursun  "Trabzonspor’da olduğum dönem zor bir dönemdi. Hakeme kırmızı kart gösterme olayı oldu. İnsanlar çok ciddi anlamda bana sahip çıktı. İnanılmaz gurur duydum. Adımın bir caddeye verilmesinden falan değil, insanların bana gösterdiği sevgi saygı ve destek çok değerli, herşeyden önemli. Futbol hayatımda benim için çok önemli bir an." dedi.Şuan aynı durum olsa aynı hareketi yapmayacağını beliten Salih  "Şuanki aklım olsa göstermezdim. Hakem sonra bir daha hakemlik yapamadı , sebebi o. O anda çok sinirlendim. Bana o zamanlar kavgacı diyorlardı, bu kadar olayın büyüyeceğini tahmin etmedim. Haklı olabilirim ama, insanlık namına yapmamam gerekirdi." ifadelerini kullandı.Olayın ardından hakem Bitnel ile de görüşmediğini söyleyen Salih "Ben biraz asosyal biriyim, hakemi arayamadım. Benim için de çok zordu." şeklinde konuştu
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105