Şampiyonlar Ligi açıklaması!

Trabzonspor Başakşehir'e 3-1 yenildi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecekleri için heyecanlı olduğunu belirtip, "Şampiyonlar Ligi müziğini, heyecanını ilk defa burada play-off maçında, bu statta Başakşehir'de çalıştığım süreçte yaşamıştım. Topunu da almıştım, müziğini de dinlemiştim." dedi.

ABDULLAH AVCI ŞUNLARI SÖYLEDİ:
"Trabzonspor Kulübü, taraftarı adına harika bir sezon. Her şeyin planlamasını yapmış, bu hedefe adım adım giden ve bunu gerçekleştiren bir sene. Bunun mutluluğunu şehrimiz yaşıyor. Oyuncularımız bunun keyfini çıkarsınlar. Harika işler yaptık. Daha iyi işler yapabilmek için çalışmaya devam edeceğiz."

ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI
"Şampiyonlar Ligi müziğini, heyecanını ilk defa burada play-off maçında, bu statta Başakşehir'de çalıştığım süreçte yaşamıştım. Topunu da almıştım, müziğini de dinlemiştim. Hatta bugün Başakşehir'in şu anki teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun şutu direkten dönmüştü. Girseydi gruplara kalacaktık. Sevilla maçıydı. Ondan önce Club Brugge'yi elemiştik. Gelebilecek takımlara bakıyoruz, bir yandan sezon planlaması ve hazırlıkları yapıyoruz."

"HİÇ ŞIK OLMAYAN BİR İLK YARI"
"Bize hiç şık durmayan bir ilk yarı, çok fazla oyun üstünlüğü olmasa da ama 3-0 ilk yarıyı geride kapattık. İkinci yarısı da bir teknik adam olarak son derece mutlu eden bir ikinci yarı. 45'le 61 arası tam 5 net, bunun 1 tanesi gol oldu. Diğerlerini kaçırdık. Volkan burada devreye girdi. O da U17'den beri oyuncum, buraya almıştım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.