ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYORUZ

Bordo-mavililerin başarılı eldiveni Uğurcan Çakır iki kupayı da kazanmak istediklerini söyledi

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, hem şampiyonluğu hem de kupayı hak ettiklerini söyledi. Başarılı eldiven, “Takımımız ve bizim adımıza inşallah güzel bir 3.devre olur. Buraya kadar getirdik. Elimizde güzel bir fırsat var. Çünkü biz şampiyonluğu gerçekten hak ediyoruz” dedi. Milli kaleci yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizerken, “Çalışanı, hocası kısacası hepimiz mutlu sonu hak ediyoruz. İnşallah kalan 8 maçı da taraftarımız maça gelemese de bizi ekran dualarını alarak kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

İKİ KUPAYA DA YAKINIZ

Hedefini ve motivasyon kaynağını her zaman takımının başarısı olarak ifade eden başarılı file bekçisi, “Benim hedefim de motivasyon kaynağım da Trabzonspor’un başarısı ve biz şu anda gerek puan cetvelindeki yerimiz gerekse moral-motivasyon ve hazır olmamız açısından iki kupaya da yakınız. Bu hedefimize ulaşarak iki kupayı da almak istiyoruz. Takım olarak buna inancımız tam. Bundan sonra da maçlarımızı bu inançla oynayarak hedefimize varmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

TEK TEK BAKIYORUM

Uğurcan, bordo-mavili takımla şampiyonluk yaşadıktan sonra kendi kariyeriyle ilgili planlamaları yapacağını belirtirken, “Önce yarıştığımız iki kulvarda hedefe varalım. Ondan sonra elbette benim Avrupa hayalim de var. Onu da başarmak istiyorum ama hepsine ben şimdi tek tek bakıyorum. Bu arada adımın Avrupa’da büyük takımlarla anılması ve takip edilmem çok güzel. Ayrıca bu benim için gurur verici. Buna layık olabilmek ve gelecek adına iyi bir planlama yapabilmek için de önce takımımızın şampiyonluğunu düşünüyoruz” dedi.

HOCALARIMIZA SELAM

Uğurcan, futbolu çok özlediklerini ifade ederken, “Sadece futbolu değil, takım arkadaşlarımızla zaman geçirmeyi de özledik. Şimdi az da olsa yine beraberiz, o bizim için güzel oldu, Yapabileceğimiz başka bir şey de yok. Bu bizim işimiz” dedi. Hocalarının kendilerini oldukça ağır bir tempoda çalıştırdığına vurgu yapan Uğurcan, “Ramazan ayında idmanlar ve sıcak bizi bayağı yordu. Ama en iyi şekilde çalışmalarımızı yapmaya çalıştık. Bu arada Gökhan hocaya, Sezgin ve Metin hocaya da selamlarımı gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

HERKES TEDBİRİNİ ALSIN

Başarılı eldiven korona virüs sürecinde futbola ara verildiği dönemde evde televizyon izleyerek zaman geçirdiğini söyleyen Uğurcan uyarıda bulunmayı da ihmal etmedi. Başarılı kaleci, “Sosyal mesafe çok önemli. Özellikle el hijyeni çok önemli. Virüs azaldı gibi görünse de hala bitmedi. Herkes tedbirini en üst düzeyde almalı. Maçlarda da nasıl olacak şimdiden bir şey söyleyemiyoruz. Yan yana nefes nefese olacağız. Elimizden geldiğinde idmanlarda olduğu gibi maçlarda da dikkat etmeye çalışacağız” dedi.Günebakış


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.