Şampiyonluk için gözünü kararttı!

Trabzonspor, tarihi fırsat için Ocak'ta her şeyi yapacak. Ligin ilk yarısını zirvede kapatarak taraftarını yeniden şampiyonluk havasına sokan bordo-mavililer, devre arasında işi sıkı tutacak. Önce içeride operasyon yapılacak, sonra transferde nokta atış yapılacak

Trabzon şampiyonluk için gözünü kararttı. Bordo-mavililer ligin ilk yarısını 2011'den sonra zirvede kapatarak ikinci yarı öncesi şampiyonluk için umutlandı. Takımın yükselen grafiği ve savaşçı ruhu ligin ikinci yarısı öncesi camiayı umutlandırırken, yönetim ve Teknik Direktör Ünal Karaman her yönüyle hazır olarak girmek için her şeyi yapacak. Bu doğrultuda ilk hedef önce takım içindeki sorunları çözmek.

Bu doğrultuda yönetim, özellikle oyuncu alacaklarında sıkıntı yaşanmaması için hazırlık yaparken, sözleşmesi biten Rodallega ile Kamil Ahmet'in sözleşmesini uzatıp, kiralık gelen Ekuban'ın bonservisini alacak. Bunlarda amaç da takım bütünlüğünü korumak. Bunun yanında transferde de arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Onazi'nin sezonu kapatması nedeniyle iki formülü uygulayacak.

Kucka'nın beklenen performansa ulaşması halinde bu oyuncu ile ön liberodaki sorunu çözmek isteyen Trabzonspor, olmazsa yerine takviye için alternatif liste hazırlıyor. Bu doğrultuda öncelikle yurt içinden Beşiktaşlı Tolgay, Oğuzhan ile F.Bahçe'den Alper Potuk'u listesinde bulunduran bordo-mavililer, bunun yanında savunmaya bir stoper alarak 2019’a her açıdan hazır olarak girmek istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.