Şapkadan Fener’i çıkartacak

Süper Lig’de süper bir çıkış yakalayan Trabzonspor’da Fenerbahçe derbisi ‘bir maçtan çok daha fazlası’ anlamını taşıyor.

Derbide Nwakaeme şov var…

Fenerbahçe’yi Anthony Nwakaeme bitirecek… Süper Lig’de ilk 3 hedefi için savaş veren ve hafta sonu Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkacak olan Trabzonspor’da tüm planlar 3 puan için yapılıyor. Hem Trabzonspor’un hedefi hem de Fenerbahçe’nin küme hattına yakın olması derbiye daha fazla anlam yüklerken bordo-mavililerin bu maçtaki en büyük silahı hiç kuşku yok ki Nijeryalı oyuncu Anthony Nwakaeme olacak.

Ligde geride kalan süreçte 10 gol ve 7 asistlik performans ortaya koyan ve Trabzonspor’un transferleri arasında en dikkat çekici isim olan Nwakaeme de Fenerbahçe’yi gözüne kestirdi. Trabzonspor’da ki ilk yılında oynadığı Galatasaray maçında 2 gol atıp 1 de asist yapan, Beşiktaş’ı da boş geçmeyip 1 gol atan Nwakaeme, şimdi Fenerbahçe ağlarını sarsıp koleksiyonu tamamlamak istiyor.Fenerbahçe maçının önemini çok iyi bildiğini söyleyen Nijeryalı oyuncu Nwakaeme, “Trabzonspor’da ki ilk yılımda iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Hem kendim hem de takım olarak performansımızı ligin kalan 5 haftasında da sürdürüp insanları mutlu etmeye devam etmek istiyoruz. Bunun için de hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe maçını kazanmaya odaklandık” diye konuştu.

Kariyer rekoru 29

Trabzonspor’un sezon başında Hapoel Beer Sheva’dan 1.1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladı Nwakaeme, kariyerinin en parlak günlerini İsrail’de yaşadı. Nijeryalı oyuncu geçen sezon 43 maçta 17 gol ve 11 asistle yıldızlaşırken, 2016-2017 sezonunda ise 48 maçta 17 gol-12 asistlik performansıyla 29 kez skora katkı sağlamıştı. Bu rakam ise Nwakaeme’nin kariyer rekoru olarak kayıtlara geçmiş durumda. Nwakaeme, bu sezon ise Hapoel Beer Sheva ve Trabzonspor’da toplam 31 maçta 12 gol ve 9 asistlik performansıyla 21 gole katkı yaptı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105