Savunma böyle gitmez!

Golcü arıyoruz ancak savunmadaki yetersizlik çok baş ağrıtır. Trabzonspor’un Avusturya kampında oynadığı maçlarda en önemli sıkıntı savunma olarak göze çarptı. Yeni transfer Campi için ilk izlenimlerin olumsuz olması, Hüseyin Türkmen’in hataları nedeniyle bordo-mavililerin, geçen sezon ki gibi savunmada sıkıntı yaşayacağı görülüyor. Forvet hattına transfer arayışında olan Trabzonspor’un savunmadaki sorununu da transfer ile çözmesi gerektiği görülüyor.

Sparta Prag maçı öncesinde savunmadaki bu durum taraftarların ve camianın canını sıkıyor. Savunmada Hosseini’nin forması garanti görünürken, yapılacak olan yeni transferin de İranlı oyuncuya partner olması bekleniyor. Campi’nin uyum sorunu aşması halinde takıma olumlu katkı yapacağı görüşü seslendirilse de oynadığı hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performans kafalarda soru işaretleri bıraktı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.