Schalke'nin Novak ısrarı

Trabzonspor'un başarılı sol bek oyuncusu Filip Novak için Schalke 04 devreye girmişti. Almanya Bundesliga ekibi Çek futbolcu konusunda yaptığı transfer teklifini arttırdı. Trabzonspor'da Filip Novak - Schalke transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo mavili kulüp, Almanya Bundesliga ekibinden yeni bir transfer teklifi aldı. Çek futbolcu, Schalke 04'ün transfer radarına girdi.
 
Filip Novak Schalke'ye transfer olacak mı?

Trabzonspor, Filip Novak için Schalke 04'ten aldığı 4 milyon avro değerindeki transfer teklifini düşük buldu. Bunun üzerine ısrarını sürdüren Almanya Bundesliga ekibi, Filip Novak'ı kadrosuna katma konusunda tavrını ortaya koydu. Schalke 04, Trabzonspor'a bir teklif daha yaparak, bu sefer 4,5 milyon avro önerdi. Alman temsilcisi bu transferi gerçekleştirebilmek için Trabzonspor'un cevabını bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.