ŞENOL GÜNEŞ TRABZON'U SUÇLADI

Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz açıklaması!

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz hakkında, siyah beyazlıların Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Devre arasında Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz hakkında, Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklamalar geldi.  Güneşin açıklamalarından satırbaşları şöyle.

''Burak futbolu seviyor. Futbol oynamayı özlemiş. Ait olduğu yere geldi. Gittiği her yerde başarılı oldu. Bu yeteneği ile dünya yıldızı olabilecek düzeyde.'Arkadaşları için, ülkesi için her şeyini veren bir futbolcu. Burak'ın içinde hiçbir kötülük yoktur. Burak için haksız eleştirileri doğru bulmuyorum. Takım için oynayacak, her şeyini verecek bir isim. Böyle bir oyuncunun yıpratılmasını, onun da yıpranmasını doğru bulmuyorum. Trabzon'dan ayrıldığında bize kızdılar. Şartlar onu gönderdi, beni de gönderdi. Bursaspor'a gittim, yurt dışına gittim. Burak kulübe para kazandırarak gitti. Aradığımız oyuncular içinde her şarta uyan oydu. Biz neyi tartışıyoruz anlamıyorum. Beşiktaş'ın bir döneminde bir maçta yere düşmüş. Penaltı mı değil mi zaten tartışılır. Kendim adına kimseye kefil olmam ama Burak Yılmaz'a kefil olurum.''

 

Anahtar Kelimeler:
Burak Yılmazşenol Güneş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105