SIRA GELDİ SİVAS’A

Trabzonspor, ilk yarıda puan verdiği takımlar ile tek tek hesap kapatıyor. Süper Lig’in gizli lideri Trabzonspor, sezonun ilk yarısında puan verdiği takımlar ile adeta hesap kapatıyor… 1 maçı eksik olan ve 41 puanla lider Sivasspor’un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Trabzonspor, ligin ikinci yarısına fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Oynadığı 3 maçtan 9 puan çıkartan bordo-mavililer, ilk yarıdan çok farklı bir görüntü ortaya koyuyor. Sezona Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde başlayan ve ilk maçta Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, ikinci maçta ise Malatyaspor’u 2-1 mağlup etmişti. Trabzonspor, sonraki süreçte ise önce deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1, daha sonra da sahasında Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalmıştı. Trabzonspor, bu beraberlik serisinin ardından ise Sivasspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu. Ligin ikinci yarısının startını ise Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ile veren bordo-mavililer, sezon başlangıcından daha farklı bir görüntü ortaya koydu. Trabzonspor ilk 4 haftada berabere kaldığı rakiplerinden Kasımpaşa’yı 6-0, Fenerbahçe’yi 2-1 ve Gençlerbirliği’ni de 2-0 mağlup etti. İlk yarıda 6 puan verdiği rakipleriyle hesabı kapatan bordo-mavililer, şimdi ise Sivas’ı bekliyor. Trabzonspor’da şimdiki tek hedef ilk yarıda 2-1 mağlup olduğu rakibinden rövanşı alıp maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna oturmak.

İlk yarıdaki maçlar… Kasımpaşa-Trabzonspor: 1-1 (B) Fenerbahçe-Trabzonspor: 1-1 (B) Trabzonspor-Gençlerbirliği: 2-2 (B) İlk yarıdaki maçlar… Trabzonspor-Kasımpaşa: 6-0 (G) Trabzonspor-Fenerbahçe: 2-1 (G) Gençlerbirliği-Trabzonspor: 0-2 (G)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.