Sıra sende Fener!

Ligde süper bir çıkış yakalayıp Avrupa Kupaları’na direk katılmak için gözünü 3. lüğe diken Trabzonspor, seriyi bozmamaya kararlı.Trabzonspor, Fenerbahçe’yi gözüne kestirdi… Süper Lig’de son 7 haftada müthiş bir seri yakalayıp Avrupa Kupaları’na katılmayı büyük ölçüde garantileyen Trabzonspor, şimdi de Fenerbahçe’yi devirmeyi planlıyor. Ligi ilk 3 sırada tamamlayıp Avrupa Kupaları’na direk katılmaya odaklanan bordo-mavililerde teknik direktör Ünal Karaman da oyuncularını hafta sonu oynanacak olan derbiye motive etmeye başladı.

Son haftalarda yakaladıkları serinin ardından Malatyaspor karşısında aldıkları galibiyetin moraliyle Fenerbahçe maçına çıkacaklarının altını çizen Karaman, “Yakaladığımız seriligin kalan haftalarına ve büyük hedeflere, daha arzulu bir şekilde çalışma fırsatı verdi bizi. Bu süreç bizim, futbolcular ve camia açısından sevindirici” ifadelerini kullandı. Karaman, derbi maçlarının atmosferinin de her zaman faklı olduğunun altını çizdi.

Hasret bitecek!

Trabzonspor, sarı-lacivertli takımı Kadıköy'de en son 23 Ağustos 1997'de 3-1 mağlup etti. Rakibi karşısında son 21 dış saha maçında 12 mağlubiyet, 9 beraberlik aldı.İç sahada ise Fenerbahçe'yi en son 2010-2011 sezonunun 2. haftasında sahasında 3-2'lik sonuçla mağlup ettikten sonra 17'si Süper Lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 18 maçın 10'unu kaybeden, 8'inde berabere kalan Trabzonspor, ligin ilk yarısında sarı-lacivertli takımı 2-1 yenerek bu kötü gidişatını 8 yıl sonra durdurmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.