Sörloth'un performansı yükseliyor!

İpler Trabzon yönetiminde

Trabzonspor’daki başarılı performansını ülkesi Norveç’in milli takımında da sürdüren Sörloth’un formu parmak ısırtıyor. Taraftarlar, kiralık oyuncu için, “Aman kaçmasın”dese de sorun yok, ipler tamamen Bordo-Mavililer’in elinde.

Trabzonspor forması altındaki başarılı performansını Norveç Milli Takımı’nda da sürdüren ve Romanya maçında ülkesine 1 puanı getiren golü atan Sörloth, Bordo-Mavililer’in de yüzünü güldürdü. Taraftarlar sosyal medya üzerinden oyuncularına övgüler yağdırırken, golcünün son durumu doğal olarak teknik direktör Ünal Karaman’ı da mest etti. Deneyimli hoca, bugün hazır ve formda bir durumda takımın Gaziantepspor hazırlıklarına katılacak olan Sörloth’u ilk 11’de kullanmanın hazırlıklarını yapıyor.

Kontratı açık

Bu adada sezon başında Crystal Palace takımından 2 yıllığına 750 bin Euro karşılığında kiralanan Sörloth’un kontratında da ipler Trabzonspor’un elinde. Taraftarların, “Aman elimizden kaçırmayalım, hemen alalım” diye mesaj yağmuruna tuttuğu yönetim, eğer 6 milyon Euro’yu gözden çıkarırsa Norveçli futbolcuyla anlaşabilecek. Bu noktada gelecek sezon başarılı futbolcunun resmi maçların yüzde 50’sinde oynaması yeterli olacak. Öte yandan Karadeniz ekibinin yıldızı, Trabzonspor’da yıllık 1.5 milyon Euro garanti ücret kazanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.