Sörloth'un sırrı ortaya çıktı! Meğer ülkesinde...

Trabzonspor'da bu sezon attığı gollerle takımının başarısında büyük pay sahibi olan Norveçli golcü Alexander Sörtloh'un başarısındaki sır ortaya çıktı. İşte yıldız futbolcunun bilinmeyen o yönleri...Son olarak Beşiktaş maçında 2 gol atan Alexander Sörloth, ligde 19 gole ulaştı. Yıldız futbolcu Trabzonspor'un bu sezonki başarısında attığı gollerle büyük pay sahibi olmaya devam ediyor. Norveçli golcünün başarısının sırrı ülkesinde uğraştığı hentbol ve sürat pateni...Sörloth, hentbol sayesinde fiziğini geliştirdi. Stoperlerle boğuşuyor, asla yıkılmıyor. Uzun boylu olmasına rağmen topla hızla ilerlemesini ise sürat pateni sayesinde geliştirdi.Norveçli golcü, düzenli özel hayatı ile de dikkati çekiyor. 5 yıldır kız arkadaşı Lena Selnes ile yaşıyor.

OPSİYON HAKKI TRABZON'DA

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağoğlu da Sörloth'a "Kuzeyin Kralı" diye sesleniyor. Gelecek sezon da takımda kiralık oynayacak Sörloth'un satın alma opsiyonu Trabzonspor'da.

35 PUANA KATKISI VAR

Süper Lig'de 45 puanı bulunan Trabzonspor, Sörloth'un gol attığı 15 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik alarak 35 puan topladı.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ BABASI

Norveç basınına açıklamalarda bulunan Selnes, "Sörloth'un babası eski bi futbolcu. O da Türkiye'de oynadı. Maçlardan önce ve sonra onunla yakından ilgileniyor. Pozitif bir insan. Onun gelişimine büyük katkı sağladı. Evde her dakika futbol konuşuyoruz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
YILDIZNorveçSörloth
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.