Sosa'dan derbi öncesi Trabzonspor yorumu

Fenerbahçe'nin Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, eski takımı Trabzonspor hakkında konuştu. 25 Ekim Pazar akşamı oynanacak zorlu derbi öncesi değerlendirmelerde bulunan deneyimli orta saha oyuncusu, "Daha önce de eski takımlarıma karşı görev yaptım. Trabzon'da Beşiktaş'a karşı nasıl oynadıysam, şimdi de aynı şey" dedi.Sezon başında Trabzonspor'dan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan Jose Sosa, Ligin 6. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde Fenerbahçe'ye karşı çıktığı 6 maçta, 3 galibiyet, 3 beraberlik yaşayan Jose Sosa, bu sefer eski takımına rakip olacak.

"TRABZONSPOR'A SAYGI DUYUYORUM"

Kaptanlığını yaptığı Karadeniz ekibine karşı sarı-lacivertli formayla ilk sınavını verecek Arjantinli, "Şampiyonluk hedefliyoruz. Sezona iyi başladık ve galibiyet serisi yakaladık. Bunu devam ettirmek için mücadele edeceğiz. Trabzonspor'a saygı duyuyorum ama bu kazanmak için savaşmayacağım anlamına gelmiyor. Takıma katkı sağlamaya çalışacağım. Bu benim karakterim" ifadesinde bulundu.

Karadeniz ekibinde güzel günler geçirdiğini dile getiren Jose Sosa, "Ancak benim için onlar artık rakip. Motivasyonumu bozacak bir durum yok, olamaz da. Artık Fenerbahçe'nin futbolcusuyum ve kulübümün başarısı için mücadele ediyorum" dedi.

Kendisi için ekstra bir durum olmadığını dile getiren Arjantinli maestro, "Daha önce de eski takımlarıma karşı görev yaptım. Trabzon'da Beşiktaş'a karşı nasıl oynadıysam şimdi de aynı şey. Benim hedefim her zaman kazanmak. Saha içinde hiçbir şeyin kafamı karıştırmasına izin vermem" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.