Sosa'dan herkes rahatsız

Ahmet Ağaoğlu: Sosa'dan herkes rahatsız

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan açıklamalar... “Sosa’nın aldığı parayı kimse konuşmuyor... Çünkü sahada o kadar çok koşuyor ki, takımdaki herkesi ateşe atıyor. Gençler ondan rahatsız! 34 yaşındaki kaptan böyle koşunca, kendileri de daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini görüyorlar”

Geçtiğimiz gün Jose Sosa ile yeni sözleşme konusunda anlaştıklarının müjdesini veren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Arjantinli yıldızla ilgili konuştu.

Yönetime kendileri geldikten sonra Sosa’da yaşanan değişimi herkesin gördüğüne dikkat çeken Ağaoğlu, “Artık kimse Sosa’nın aldığı parayı konuşmuyor... Çünkü sahada o kadar çok koşuyor ki, takımdaki herkesi ateşe atıyor. Özellikle genç oyuncular ondan rahatsız! 34 yaşındaki kaptan böyle koşunca, kendileri de daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini görüyorlar. Sosa, takımın teknik kapasitesi en yüksek isimlerinden biri olmasına rağmen, aynı zamanda en çok koşanlarından da biri. Çok büyük bir karakter” dedi.

‘Sembol olacak’

“Sosa burada mutlu, biz de ondan mutluyuz. İsterim ki aktif futbolculuk hayatı bittikten sonra Trabzonspor’da kalmaya devam etsin. Kulüp içinde bir görev alsın. Sosa adım adım Trabzonspor’un sembol yabancılarından biri olma yolunda ilerliyor.”

Anahtar Kelimeler:
SosaParaAğaoğluArjantin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.